Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor professionelen en particulieren

+32 (0)9 371 70 71

Bloeiend familiebedrijf met meer dan 2500 variëteiten tuinplanten

In 1979 startten Patrick De Boever en Chris Vlaemynck een vasteplantenkwekerij met een 50-tal vaste plantensoorten. In 1995 werd de éénmanszaak ondergebracht in vasteplantenkwekerij Herbo BVBA. Vanaf dit jaar werd de kwekerij omgevormd naar kwekerij De Boever BVBA en stapten dochters Anneleen en Evelien, samen met hun partners ook in de zaak. Op die manier is onze kwekerij een echte familiezaak geworden.

Momenteel kweken wij een tweeduizendtal variëteiten: vaste planten, siergrassen, kruiden, varens en sierheesters. Onze doelstelling is u soortechte planten aan te bieden van uitstekende kwaliteit (niet geforceerd) die op een milieuvriendelijke manier geteeld werden.

Onze planten vinden vooral hun weg naar tuinaanleggers, tuincentra, collega-kwekers en openbare diensten in binnen-en buitenland. Onze kwekerij is (vrijblijvend) open voor particulieren op specifieke zaterdagvoormiddagen van 9-12u (data kan u terugvinden via onze homepage). Bestellingen die doorgegeven werden via de website kunnen ook tijdens de week afgehaald worden van 8u tot 17.30u. Er kan niet betaald worden via bancontact, maar wel via de payconiq-by-bancontact-app of cash.

Wil je wat meer te weten komen over onze kwekerij? Bekijk dan zeker eens het filmpje 'Meet the Grower' op ons You-tube kanaal. 

Wij zijn lid van de B.V.P.V., van WEBOSA.V.B.S., I.S.U, de Royal Horticultural Society en Perennial power