Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor professionelen en particulieren

+32 (0)9 371 70 71

Voor wie?

Met het team van kwekerij De Boever staan we klaar voor zowel professionele als particuliere klanten. 
Tijdens de maand september is de kwekerij in haar volle glorie te bewonderen, kom zeker eens een kijkje nemen!

Tuinaannemers:

Al van het prille begin staan we klaar om tuinaannemers een breed aanbod aan kwaliteitsvolle vaste planten aan te bieden.
Sinds 2018 kan u bij ons ook terecht voor toebehoren en andere tuinplanten zoals struiken, heesters, haagplanten,
maar ook (meerstammige of lei-)bomen kan u nu bij ons vinden. Stuur ons uw plantenlijsten gerust op om prijs te ontvangen.
Om bestellingen zo compleet mogelijk te maken, ontvangen we deze graag ten laatste op vrijdag voor afhaling ten laatste de vrijdag nadien (meestal zullen de planten eerder klaarstaan, dan geven we u zeker een seintje). 

Tuincentra:

Onze planten vinden ook de weg naar tuincentra. Voor hen zijn ook kleurenfoto's beschikbaar van een 500tal variëteiten. 
Tijdens het voorjaarsseizoen kunnen we u een bloeilijst bezorgen, met planten die op dat moment mooi in blad, knop of bloei staan. 

Kwekers:

Ook collega-kwekers kunnen bij ons terecht om hun bestaande assortiment aan te vullen met soorten die men zelf niet kweekt. 

Particulieren:

Als particulier kan je, als je een bestellijst hebt, de planten op voorhand bestellen via de website en laten klaarzetten.
We zetten de planten meestal klaar in verloren verpakking (zo hoeft u niet terug te keren om kisten te wisselen).
Planten afhalen kan tijdens de week (van 8 tot 17.30u) en op zaterdagvoormiddag van 9 tot 12u (vanaf 15 september tot 1 december en vanaf 1 maart tot 31 mei). 

Heeft u een totaallijst met bomen, struiken, haagplanten, vaste planten,... dan zal u niet alle prijzen terugvinden op de website.
Als u ons uw lijst even mailt (info@vasteplantenkwekerij.be) maken wij hiervoor graag vrijblijvend prijs op aanvraag.

Heeft u geen bestellijst maar komt u graag een kijkje nemen in de kwekerij? Kom gerust langs op zaterdagvoormiddag tussen 9 tot 12u
(vanaf 15 september tot 1 december en vanaf 1 maart tot 31 mei). U krijgt er een gratis catalogus en steeketiketten mee om in de kwekerij op ontdekking te gaan. Alle planten hebben een groot naametiket met enkele kenmerken en hun prijscode. Wenst u ter plaatse planten aan te kopen, dan noteert u de prijscode en naam van de planten op steeketiketten (dit om een vlotte afhandeling bij betaling te kunnen garanderen). 
Er kan niet betaald worden met bancontact, maar wel cash of via de payconiq-by-bancontact-app.